El massis de l'Ardenya L'associació Noticies Correu
       
Quí som?
Objectius
Activitat
 Gestió d'espais naturals
 Recuperació del patrimòni
 Difusió del patrimòni natural  i cultural
 Debats i conferències
 Área jurídica
Enllaços
Com fer-se sòci
Sobre la web
     L'associació | Activitat | Debats i conferències  
 

24 de gener de 2004

Col·loqui “La Costa Brava, qui l'ha vista i qui la veu”, a l'entorn del documental “Els límits de la Costa Brava” , al teatre Auditori Municipal de Sant Feliu de Guíxols.  

En primer lloc, es projectà el documental " Els límits de la Costa Brava ", d'Antoni Martí. El documental, amb una durada de 55 minuts, dóna veu a diferents experts en àmbits diversos, els quals analitzen la realitat de la Costa Brava des del punt de vista de l'urbanisme, el turisme, l'economia o el paisatge. Hi intervenen, entre altres, la Sra. Yvette Barbaza, geògrafa francesa autora del llibre El paisatge Humà de la Costa Brava , el Sr. Joan Cals, catedràtic d'economia de la Universitat Autònoma de Barcelona, el Sr. Josep Vicente, escriptor i ex-alcalde de Sant Feliu de Guíxols i el Sr. Jordi Sargatal, director de la Fundació Territori i Paisatge.

Posteriorment, s'inicià un col·loqui on van intervenir el realitzador del documental, el Sr. Antoni Martí , i un dels seus protagonistes, el Sr. Juli Esteban , urbanista i promotor del Primer Debat Costa Brava (celebrat l'any 1976).

L'organització de l'acte va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la Càtedra de Geografia i Pensament Territorial de la Universitat de Girona.

 


Cartell de l'acte

 

17 d'octubre de 2003

Conferència “El bosc a la nit. Estudi dels rapinyaires nocturns a l'Ardenya i a les Gavarres ”, a càrrec de l'ornitòleg Jaume Ramot (membre del Grup Sterna), en el marc de la presentació de l'exposició “El massís de l'Ardenya” a l'Ajuntament de Platja d'Aro.

 

26 d'abril de 2003

Acte de presentació de l'exposició “El massís de l'Ardenya” a Sant Feliu de Guíxols , amb la participació de Joan Cals (economista i membre del Patronat de la Fundació Territori i Paisatge), Josep Vicente (escriptor) i Ponç Puigdevall (escriptor).

 

Imatges dels panells de l'exposició.

 

8 de març de 2003

Sortida a la vil·la romana dels Ametllers (Tossa de Mar) organitzada juntament amb el Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols, guiats per David Moré , arxiver municipal de Tossa.

 

Any 2002

Debat sobre la idoneïtat del projecte de vial de la ronda de ponent de Sant Feliu de Guíxols, organitzat conjuntament amb la Secció de Medi Ambient del Centre Excursionista Montclar.

 

 
 Contactar | Mapa web | Informació Legal | Anar a l'Inici